www.kryfokamari.blogspot.com

Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Γ. Καρατζαφέρης: Να φθάσουμε σε ταμίες και ταμεία


Την ικανοποίησή του για την πρόταση της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ να έρθει στην Ολομέλεια της Βουλής το πόρισμα της Εξεταστικής Επιτροπής για τη Siemens εξέφρασε ο Γιώργος Καρατζαφέρης, ζητώντας τη σύσταση Προανακριτικής για να φθάσουμε, όπως είπε, σε ταμίες και ταμεία.

«Χαίρομαι που ποιήσατε την ανάγκη φιλότιμο, μετά και την πίεση που ασκήθηκε εδώ, και φέρνετε για συζήτηση το πόρισμα της Εξεταστικής για τη Siemens», δήλωσε από το βήμα της Βουλής ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. κατά τη συζήτηση του ν/σ του ΥΠΑΑ για τον Ανταγωνισμό, καλώντας την κυβέρνηση «να προχωρήσουμε σε Προανακριτική και να φτάσουμε σε ταμίες που ενθυλάκωσαν χρήματα και σε ταμεία που φωλιάζουν τα λεφτά και στα οποία έχει φτάσει η γερμανική Δικαιοσύνη και εισαγγελία».

«Για να δει ο λαός -όπως χαρακτηριστικά ανέφερε- πόσο "σιαμαίοι" είστε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, πόσο "δίδυμοι" είστε και πόσο έχετε από κοινού συμμετοχή σε όλα τα σκάνδαλα, Βατοπέδι, Υποβρύχια, Siemens».

Γι αυτό ο ελληνικός λαός σάς γύρισε την πλάτη και σας δίνει πλέον ποσοστά κάτω του ΦΠΑ 23%, πρόσθεσε ο κ. Καρατζαφέρης και ζήτησε «εκλογές εδώ και τώρα», «για να διώξει ο λαός αυτούς που έκαναν την Ελλάδα να γελοιοποιείται στα μάτια των ξένων και να ευτελίζεται από τον Τούρκο».
Ο ΛΑ.Ο.Σ. δεν έχει δικαίωμα να ομιλεί γιατί στήριξε την οικονομική πολιτικής της κυβέρνησης,
ψηφίζοντας το μνημόνιο, παρατήρησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Κ. Μαρκόπουλος προκαλώντας την αντίδραση του κ. Καρατζαφέρη:

« Το μνημόνιο ήταν μια ευκαιρία για τον ελληνικό λαό, μια ευκαιρία όμως που κατασπατάλησε το ΠΑΣΟΚ. Και ας μην ξεχνούν κάποιοι που διόριζαν καλοπληρωμένα Golden Boys, όπως τον υπόδικο Πρόεδρο της ΕΡΤ ή τον χρυσοπληρωμένο Πρόεδρο του ΟΠΑΠ ή άλλους που άλλαζαν κουρτίνες στα γραφεία τους, γιατί δεν ήθελαν να έχουν τους λεκέδες των προηγουμένων, ότι διέπραξαν ένα έγκλημα κατά του ελληνικού λαού. Και αυτή η "Λαϊκή Δεξιά" που έχει ανέβει στα κεραμίδια να νιαουρίσει από κοινού με τον κ. Τσίπρα, να προσέχει γιατί καιροφυλακτεί ο "γάτος του ΚΚΕ" να τους δαγκώσει την κατάλληλη στιγμή», σημείωσε με νόημα.


Νωρίτερα σε δηλώσεις του στον τηλεοπτικο σταθμό Αlter, o πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ., σημείωσε ότι πλέον για να γίνει Επιτροπή Προκαταρκτικής Εξέτασης, χρειάζονται μόλις 30 βουλευτές. «Αυτή έχει καθήκοντα εισαγγελέα. Μπορεί να ψάξει ταμίες και ταμεία. Πρέπει να ειπωθεί όλη η αλήθεια. Το πρώτο πράγμα που με ρωτά ο κόσμος είναι αν θα πάει κάποιος φυλακή. Νομίζω ότι είναι μια προτεραιότητα που δεν μπορούμε να την αγνοήσουμε», σχολίασε.

Eρωτηθείς σχετικά, ο εκπρόσωπος της ΝΔ Γ. Μιχελάκης παρέπεμψε στη δήλωση του Αντώνη Σαμαρά ότι «είναι περίεργος να δει ποιοί 60 βουλευτές θα βάλουν την υπογραφή τους, για να συνεχιστεί μια συζήτηση η οποία είναι προδιαγεγραμένη και νομολογημένη, όσον αφορά στην παραγραφή των αδικημάτων για τους υπουργούς του ΠΑΣΟΚ, και χρησιμοποιείται μόνο σαν δίωξη εναντίον στελεχών της ΝΔ που κατηγορούνται χωρίς στοιχεία».

Δεν υπάρχουν σχόλια: