www.kryfokamari.blogspot.com

Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Ο καιρός στις 06.04.2011


Τοπικά αυξημένες νεφώσεις με βροχές κατά τόπους στα ηπειρωτικά και στο Νότιο Αιγαίο, σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα ορεινά, ενίσχυση των ανέμων και μικρή πτώση της θερμοκρασίας, περιμένουμε την Τετάρτη 6 Απριλίου 2011.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 16 βαθμούς στην Κεντρική - Βόρεια Ελλάδα και στην Ήπειρο, από 10 έως 20 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 9 έως 18 - 20 βαθμούς στις νησιωτικές περιοχές του Αιγαίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στο Αιγαίο ισχυροί μέχρι σχεδόν θυελλώδεις, ενισχυόμενοι κατά τόπους από το απόγευμα σε θυελλώδεις και στο Ιόνιο μέτριοι μέχρι ισχυροί.

Αυξημένες νεφώσεις μετά το μεσημέρι, με πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής ή καταιγίδας τις βραδινές ώρες κυρίως στα βόρεια, περιμένουμε την Τετάρτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 19 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί και κατά περιόδους τοπικά σχεδόν θυελλώδεις.

Νεφώσεις με πρόσκαιρη βροχή ή καταιγίδα τις μεσημεριανές – απογευματινές ώρες, περιμένουμε την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 13 -14 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: