www.kryfokamari.blogspot.com

Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

Ο καιρός στις 20.04.2011


Αυξημένες νεφώσεις στις περισσότερες περιοχές της χώρας, με βροχές στο Αιγαίο και κατά τόπους στα ανατολικά κυρίως ηπειρωτικά τμήματα, αλλά και σταδιακή ενίσχυση των βορείων ανέμων, περιμένουμε τη Μεγάλη Τετάρτη 20 Απριλίου 2011. 

Η θερμοκρασία, σε μικρή άνοδο, θα κυμανθεί στη Βόρεια Ελλάδα από 3 έως 19 βαθμούς, στη Δυτική Ελλάδα από 8 έως 21, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 6 έως 20 βαθμούς, στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη από 10 έως 16 βαθμούς Κελσίου. 

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί, ενισχυόμενοι τις βραδινές ώρες τοπικά σε σχεδόν θυελλώδεις, ενώ στο Ιόνιο θα επικρατήσουν σχεδόν μέτριοι βορειοδυτικοί άνεμοι.

Συννεφιά με πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής τις απογευματινές – βραδινές ώρες κυρίως στα βόρεια, περιμένουμε τη Μεγάλη Τετάρτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 19 με 20 βαθμούς, αλλά στα βόρεια δε θα ξεπεράσει τους 17. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι μέτριοι μέχρι ισχυροί, ενισχυόμενοι το βράδυ σε σχεδόν θυελλώδεις.

Κατά περιόδους αυξημένες νεφώσεις, περιμένουμε τη Μεγάλη Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 19 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις ασθενείς μέχρι μέτριοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: