www.kryfokamari.blogspot.com

Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

Ανάληψη ευθύνης για τη εμπρηστική επίθεση κατά Παπανδρέου και Πετραλιά

Τα μέλη της οργάνωσης «Μηδενική Ανοχή» ανέλαβαν με προκήρυξη που απέστειλαν στο δικτυακό τόπο indymedia την ευθύνη για την διπλή εμπρηστική επίθεση που έγινε το βράδυ της Δευτέρας στα πολιτικά γραφεία της κυρίας Βάσως Παπανδρέου και της κυρίας Φάνης Πετραλιά στην οδό Ακαδημίας 28 στο κέντρο της Αθήνας.

Στην προκήρυξη αναφέρουν, μεταξύ άλλων, ότι ενώ υπάρχουν χρήματα για εξοπλισμούς, συμβούλους αποκρατικοποιήσεων και για ΠΑΕ εντούτους δεν υπάρχουν για γιατρούς, νοσηλευτές, νοσοκομειακά υλικά, συντάξεις, επιδόματα πρόνοιας και ανεργίας.

Για την κυρία Παπανδρέου η προκήρυξη αναφέρει ότι «ανεβάζει εδώ και τριάντα χρόνια την ίδια βαρετή θεατρική παράσταση με τίτλο κάνω κριτική στην κυβέρνηση - θέλω καλύτερη εφαρμογή του κυβερνητικού έργου- παραιτούμαι, δεν παραιτούμαι’».

Σχετικά με την κυρία Πετραλιά αναφέρουν πως «το μήνυμα είναι καθαρό: Μπορεί κάποιος να μην είναι τώρα και τόσο πολύ μέσα στα πράγματα, αλλά όσο έχει συμβάλλει, έστω και στο ελάχιστο, στην
διατήρηση του υπάρχοντος συστήματος θα αποτελεί μόνιμο και διαρκή στόχο των επαναστατών».

Η προκήρυξη κλείνει με τις φράσεις «Δεν ξεχνάμε - Δεν συγχωρούμε» και οι συγγραφείς της εκφράζουν την αλληλεγγύη τους σε προφυλακισμένους ομοϊδεάτες τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: