www.kryfokamari.blogspot.com

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

Προσωρινή αναστολή διαπραγμάτευσης για την Ατλάντικ


Την προσωρινή αναστολή διαπραγμάτευσης των μετοχών της Ατλάντικ  Σούπερ Μάρκετ από σήμερα, 28 Μαρτίου 2011, αποφάσισε ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Χ.Α., κ. Σωκράτης Λαζαρίδης, λαμβάνοντας υπόψη σχετικό αίτημα της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.


Αιτία της αναστολής είναι η διαφαινόμενη αδυναμία δημοσιοποίησης της ετήσιας οικονομικής έκθεσης της χρήσης 2010, λόγω επίσχεσης εργασίας του προσωπικού της εταιρείας.

«Το ανωτέρω κρίνεται αναγκαίο για την προστασία των επενδυτών, δεδομένου ότι δε διασφαλίζεται η ομαλή λειτουργία της αγοράς των μετοχών της εταιρείας», σημειώνεται στην ανακοίνωση του Χ.Α.
Σε ανακοίνωσή της η Ατλάντικ αναφέρει πως «η δημοσίευση της Ετήσιας Οικονομικής Έκθεσης μέχρι την 31/3/2011 δυστυχώς διαφαίνεται μη δυνατή λόγω της επίσχεσης εργασίας του
προσωπικού».

Η εταιρεία εκτιμά ότι, εφόσον ολοκληρωθεί επιτυχώς η προσφάτως (21/3/2011) κοινοποιηθείσα στους δανειστές της εταιρείας πρόταση συνδιαλλαγής, τότε μπορεί να γίνει εκτίμηση του χρόνου αποπεράτωσης της Ετήσιας Οικονομικής Έκθεσης της 31/12/2010.

Δεν υπάρχουν σχόλια: