www.kryfokamari.blogspot.com

Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

«Καμπανάκι» Σαμαρά για την ανεργία

Τα Ναυπηγεία Ελευσίνας επισκέφθηκε ο Αντώνης Σαμαράς και κάλεσε την κυβέρνηση να αναλάβει δράση για την καταπολέμηση της ανεργίας.


"Προειδοποιώ την κυβέρνηση. Αν δεν βγει γρήγορα απ' αυτή την οδό, απ' αυτόν το δρόμο το μονότονο και το λαθεμένο της ασφυξίας και των λουκέτων, δεν θα μπορέσει ο Έλληνας εργαζόμενος να δώσει και πάλι στην οικογένειά του το δικαίωμα της προκοπής", δήλωσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Υπογράμμισε ότι η Ελλάδα μπορεί να προοδεύσει, αν της δοθεί η ευκαιρία. Πρόσθεσε ότι θέλει να στείλει στους πολίτες μήνυμα ελπίδας, "μέσα από εδώ, από μία βαριά βιομηχανία, η οποία ξέρει να παράγει, να αποδίδει και να μας βγάζει ασπροπρόσωπους".

Αναφορικά με τα προβλήματα των Ναυπηγείων, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης τάχθηκε υπέρ της εκπόνησης στρατηγικής κλαδικών τομέων της οικονομίας που να σχετίζονται με τη
γεωγραφία της χώρας.

Ο πρόεδρος του Σωματείου των εργαζομένων Θανάσης Δανούσης, δήλωσε από τη μεριά του ότι δεν υπάρχει μια κλαδική ναυπηγική πολιτική και οι 800 εργαζόμενοι ανησυχούν για το μέλλον τους.



Δεν υπάρχουν σχόλια: