www.kryfokamari.blogspot.com

Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2010

Η Ν.Δ. για τις συλλήψεις της ΕΛΑΣ

Ως ένα «θετικό βήμα» για την πάταξη του φαινομένου της τρομοκρατίας έκανε λόγο με ανακοίνωσή του ο υπεύθυνος του τομέα Πολιτικής Ευθύνης Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Κέρκυρας, Ν. Δένδιας, καλώντας παράλληλα το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη «να μην υποκύψει στον πειρασμό της θριαμβολογίας».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του κ. Δένδια έχει ως εξής: «Οι τελευταίες εξελίξεις στη μάχη της Πολιτείας εναντίον της τρομοκρατίας είναι ένα θετικό βήμα για την πάταξη του φαινομένου, που στοίχισε πολλές ανθρώπινες ζωές και αμαύρωσε τη διεθνή εικόνα της χώρας μας.

Η Νέα Δημοκρατία θα συνεχίσει να στηρίζει με υπευθυνότητα την προσπάθεια καταπολέμησης της τρομοκρατίας, όπως από την πρώτη στιγμή έπραξε, σε όλες τις ανάλογες περιπτώσεις.

Ελπίζουμε και προσδοκούμε όμως ότι, αυτή τη φορά, η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη δεν θα υποκύψει στον πειρασμό της θριαμβολογίας και των πρόωρων συμπερασμάτων
για οριστική πάταξη της τρομοκρατίας .

Σε κάθε περίπτωση, δεν χρειάζονται πανηγυρισμοί. Αποφασιστικότητα και πολιτική βούληση χρειάζεται, ώστε να εξαλειφθεί οριστικά ένα θλιβερό φαινόμενο που υπονομεύει τους θεσμούς, τη Δημοκρατία και την κοινωνική ειρήνη».



Δεν υπάρχουν σχόλια: