www.kryfokamari.blogspot.com

Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2010

Αιχμές Σπηλιωτόπουλου για τη στρατηγική της Ν.Δ.

Η Νέα Δημοκρατία χρειάζεται αλλαγή πορείας, αν και η στρατηγική της είναι «στις βασικές γραμμές της σωστή», δήλωσε ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στο «Βήμα της Κυριακής».

"Άλλο αυτό και άλλο ο τρόπος με τον οποίο την υπηρετούμε", ανέφερε, κρίνοντας ότι χρειάζεται αλλαγές στην επικοινωνιακή τακτική και στις οργανωτικές δομές και "καλύτερες διαδικασίες σύνθεσης των πολλών χρήσιμων απόψεων που υπάρχουν στη ΝΔ".

Ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης εξέφρασε επιφυλάξεις για τις διαγραφές στελεχών, λέγοντας ότι στα φιλελεύθερα κόμματα είναι φύσει και θέσει ξένες και χρησιμοποιούνται μόνο σε ακραίες περιπτώσεις και ως ύστατο μέσο διατήρησης της ενότητας. "Προφανώς, ο πρόεδρος του κόμματος θα γνώριζε περισσότερα και θα έκρινε ότι οι διαγραφές ήταν επιβεβλημένες", πρόσθεσε.

Διαφοροποιήθηκε από την επίσημη θέση του κόμματος, υπέρ της παραίτησης από την έδρα τους όσων διαγράφονται ή αποχωρούν από την κοινοβουλευτική ομάδα. "Είναι ένα θέμα που σηκώνει
πολλή συζήτηση", είπε.

Όσον αφορά στο κόμμα της Ντόρας Μπακογιάννη, είπε πως η πορεία του θα εξαρτηθεί από τη Νέα Δημοκρατία. "Αν εμείς ασκήσουμε σωστή και υπεύθυνη αντιπολίτευση, δεν θα αφήσουμε χώρο και κενό. Αν συνεχίσουμε τους αλληλολιθοβολισμούς μεταξύ μας, τότε μόνο απογοητεύουμε".



Δεν υπάρχουν σχόλια: