www.kryfokamari.blogspot.com

Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

Ο Εθνικός Κήπος υποδέχεται τους μικρούς μας φίλους

Ένα μοναδικό χριστουγεννιάτικο ταξίδι θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν τα παιδιά από σήμερα που ανοίγει τις πύλες του ο Εθνικός Κήπος για να τα υποδεχτεί μαζί μαζί με τον Άγιο Βασίλη και τα ξωτικά του!


Τα παιδιά θα μπορούν να επισκεφτούν τα μικρά ξύλινα σπιτάκια όπου θα συμμετάσχουν σε διάφορες εκπαιδευτικές διαδραστικές δραστηριότητες, ενώ στο σπίτι του Αγίου Βασίλη ο συμπαθητικός παππούλης με την άσπρη γενειάδα θα τα περιμένει προκειμένου να τους διηγηθεί τις περιπέτειες του.

Στην Πράσινη Φαντασία τα παιδιά θα ενημερώνονται για τα οικολογικά προβλήματα του πλανήτη και μέσα από διαδραστικά παιχνίδια θα εκπαιδεύονται για την αντιμετώπισή τους.

Στο Εργαστήρι Φαντασίας, θα μάθουν να κατασκευάζουν χριστουγεννιάτικα καπέλα, ενώ στα Παραμύθια των Χριστουγέννων παιδαγωγός θα αφηγείται χριστουγεννιάτικες ιστορίες από όλο τον
κόσμο.

Τα παιδιά θα μπορούν να γράφουν τις ευχές τους σε χρωματιστά στολίδια, και να τα κρεμάνε σε αληθινά δεντράκια εξωτερικά του χώρου Φανταστικές Ευχές.

Ο Εθνικός Κήπος θα λειτουργεί από σήμερα έως τις 6 Ιανουαρίου από τις 10 το πρωί μέχρι τις 5 το απόγευμα με ελεύθερη είσοδο.





Δεν υπάρχουν σχόλια: