www.kryfokamari.blogspot.com

Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

Συνεχίζεται ο πόλεμος με την ακρίβεια

Θέματα του υπουργείου Περιφερειακής Ανάπτυξης ανέπτυξε ο αρμόδιος υπουργός, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, στη συνάντηση που είχε σήμερα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια.


Σε δηλώσεις του ο κ. Χρυσοχοΐδης, εξερχόμενος του προεδρικού μεγάρου στάθηκε στις πρωτοβουλίες της κυβέρνησης για τη μείωση των τιμών των προϊόντων τονίζοντας ότι προσπάθεια για τη μείωση των τιμών θα συνεχιστεί σε όλα τα πεδία της αγοράς έτσι ώστε να ευνοηθούν και οι επιχειρήσεις αλλά και οι καταναλωτές.

«Θα είναι λάθος να δημιουργηθούν μεγάλα χάσματα και διαχωρισμοί στην ελληνική κοινωνία. Έχουμε ανάγκη από κοινές προσπάθειες να επιδιώξουμε το κοινό συμφέρον για να υπάρξει κοινωνική ειρήνη, υπογράμμισε χαρακτηριστικά. Η προσπάθεια μας θα είναι διαρκής να βρούμε που
υπάρχει το κοινό συμφέρον σε όλες τις κοινωνικές ομάδες, ώστε να υπάρξει αλληλεγγύη από τη μια πλευρά και από την άλλη πλευρά να υπηρετηθούν τα συμφέροντα των κοινωνικών ομάδων», συνέχισε.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου για την ακρίβεια που κυριαρχεί στην ελληνική αγορά, ο κ. Χρυσοχοΐδης ανάφερε ότι η κυβέρνηση εργάζεται προς την κατεύθυνση, για να κατέβει η ακρίβεια που κυριαρχούσε όλα αυτά χρόνια στην αγορά.

Νωρίτερα όπως είπε ο υπουργός, στο υπουργικό συμβούλιο αποφασίστηκε να προχωρήσουν τα νομοσχέδια που αφορούν την ανάπτυξη της χώρας, ο νέος επενδυτικός, ο νόμος για το νέο ταμείο επιχειρηματικότητας και ανάπτυξης, ο νόμος για την απλοποίηση των διαδικασιών και ο νόμος για τον ανταγωνισμό.





Δεν υπάρχουν σχόλια: