www.kryfokamari.blogspot.com

Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

Το Χαλάνδρι «έκρυβε» μυστικά

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες στο διαμέρισμα επί της οδού Κάσου 3, όπου ομάδα της αντιτρομοκρατικής διεξήγαγε έρευνα δε βρέθηκαν όπλα, αλλά η έρευνα συνεχίζεται για τυχόν άλλα στοιχεία, που ενδεχομένως βοηθήσουν την προανάκριση για την υπόθεση.

Το διαμέρισμα στο Χαλάνδρι έχει εγκαταλειφθεί από τις αρχές Νοεμβρίου. Η αντιτρομοκρατική το συνδέει με την οργάνωση, που εξαρθρώθηκε πρόσφατα, ενώ όπως αναφέρουν νεότερα στοιχεία σχετίζεται και με τη «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς».

Ειδικότερα, όπως αναφέρθηκε από την Αστυνομία, στο διαμέρισμα που βρίσκεται στην οδό Κάσου 3 και το οποίο εντοπίστηκε από το όνομα Σταμάτης Δεμέτης, άτομο που φέρεται ότι διέμενε εκεί, χρησιμοποιούσαν και η Παναγιώτης Αργυρού και Γεράσιμος Τσάκαλος, οι οποίοι κατηγορούνται ως μέλη των «Πυρήνων» και είχαν συλληφθεί την 1η Νοεμβρίου στο Παγκράτι για την αποστολή
παγιδευμένων δεμάτων.

Έως στιγμής, δεν έχει διευκρινιστεί αν το όνομα Σταμάτης Δεμέτης, τα στοιχεία του οποίου είχαν βρεθεί, μεταξύ άλλων, στην κατοχή των έξι συλληφθέντων για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση, που εξαρθρώθηκε πρόσφατα, χρησιμοποιούσε κάποιος εκ των Αργυρού και Τσάκαλο. Πάντως, το διαμέρισμα είχε νοικιαστεί σε άλλο όνομα, που είναι υπαρκτό πρόσωπο.

Μέσα στο διαμέρισμα βρέθηκαν δύο ορειβατικοί σάκοι, τρία σακ βουαγιάζ και μια βαλίτσα, που περιείχαν ρούχα και βιβλία, ένα κράνος μοτοσικλέτας, ένα βαλιτσάκι με σύνεργα για μακιγιάζ και ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής.

Όλα τα ανευρεθέντα θα σταλούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για εργαστηριακή έρευνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: