www.kryfokamari.blogspot.com

Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

Ο καιρός στις 22.10.2010

Παροδικές νεφώσεις με τοπικές βροχές στη Στερεά και την Κεντρική Ελλάδα, την Ανατολική Πελοπόννησο, τη Μακεδονία και την Κρήτη περιμένουμε την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010.


Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 19 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 12 έως 23 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, από 15 έως 17 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 15 έως 22 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 15 έως 23 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις και τοπικά το πρωί στο Βόρειο Αιγαίο θυελλώδεις 8 μπ. Στο Νότιο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και στο Κεντρικό και Βόρειο Ιόνιο από ανατολικές διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί.

Παροδικές νεφώσεις με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών το πρωί στα βόρεια του νομού περιμένουμε την Παρασκευή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 21 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι – βορειοανατολικοί μέτριοι έως ισχυροί στο Σαρωνικό και ισχυροί έως
σχεδόν θυελλώδεις στο Νότιο Ευβοϊκό.

Παροδικές νεφώσεις με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών το πρωί περιμένουμε την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 16 βαθμούς. Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: