www.kryfokamari.blogspot.com

Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010

Ο καιρός την Κυριακή 17.10.2010

Νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στη Δυτική Ελλάδα, στην Πελοπόννησο και στο Ανατολικό Αιγαίο, αλλά και επιδείνωση του καιρού μετά το μεσημέρι από τα δυτικά με σημαντική ενίσχυση των φαινομένων, περιμένουμε την Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010. Μέχρι αργά τη νύχτα ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα επηρεάσουν τις περισσότερες περιοχές της χώρας


Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 22 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 14 έως 22 στη Δυτική Ελλάδα, από 12 έως 24 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα,από 15 έως 25 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 18 έως 24 στα νησιά του Αιγαίου, αλλά τοπικά στην Κρήτη οι μέγιστες θα φτάσουν στους 27- 28 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοανατολικές διευθύνσεις ασθενείς μέχρι μέτριοι και τοπικά στα νοτιότερα πελάγη ισχυροί, αλλά από τις βραδινές ώρες θα παρουσιάσουν ενίσχυση σε ισχυρούς στο
Αιγαίο και σε σχεδόν θυελλώδεις έως θυελλώδεις στο Ιόνιο.

Λίγες νεφώσεις που σταδιακά θα πυκνώσουν δίνοντας τοπικές βροχές τις βραδινές κυρίως ώρες, και ενίσχυση των φαινομένων με εκδήλωση καταιγίδων τη νύχτα, περιμένουμε την Κυριακή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 24 - 25 βαθμούς. Οι άνεμοι στο Σαρωνικό και στο Ν. Ευβοϊκό θα πνέουν νότιοι – νοτιοανατολικοί ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι με τάσεις ενίσχυσης από το βράδυ.

Νεφώσεις με πρόσκαιρες βροχές ή καταιγίδες κυρίως στα ορεινά και επιδείνωση του καιρού από αργά το βράδυ με κατά τόπους έντονα φαινόμενα, περιμένουμε την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 21 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοανατολικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: