www.kryfokamari.blogspot.com

Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010

Αντώνης Σαμαράς: Η Ν.Δ δεν γίνεται συνένοχος στο ναυάγιο

Απορρίπτει κάθε συζήτηση για το ενδεχόμενο συγκυβέρνησης και συμμετοχής της Ν.Δ σε κυβερνήσεις συνεργασίας, ο Αντώνης Σαμαράς, με συνεντευξή του στην εφημερίδα « Real Νews». Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας επιμμένει στην υπεράσπιση της αντιμνημονιακής πολιτικής και χαρακτηρίζει «πολιτικούς φεουδάρχες» και «σωσίβια» του ΠΑΣΟΚ τη Ντόρα Μπακογιάννη και τον Γιώργο Καρατζαφέρη.Ταυτόχρονα το «διαζύγιο» Ρηγίλλης - Μητσοτάκη, το «χρεώνει» στον επίτιμο πρόεδρο της Ν.Δ.

"Εμείς δεν θέλουμε να γίνουμε συνένοχοι , θέλουμε να αποτρέψουμε το ναυάγιο" δηλώνειο Αντώνης Σαμαράς, κληθείς να σχολιάσει πως αντιμετωπίζει το ενδεχόμενο η δημοσιονομική κατάσταση της χώρας να απαιτήσει μία κυβέρνηση εθνικής ενότητας. "Η συγκόλληση τόσο αντίθετων πολιτικών δεν
είναι εθνική ενότητα, είναι αναζήτηση συνενόχων πριν το ναυάγιο", υπογραμμίζει.


Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ασκεί σκληρή κριτική στον πρόεδρο του ΛΑΟΣ και την Ντόρα Μπακογιάννη, απορρίπτοντας καθε ενδεχόμενη συνεργασία ή συμμαχία."Παλεύουν για την προσωπική του πολιτική επιβίωση. Ταυτόχρονα κάνουν ότι μπορούν για να ακυρώσουν την προσπάθεια της Ν.Δ, δουλεύοντας για λογαριασμό του κ. Παπανδρέου", σημειώνει χαρακτηριστικά.

Σε ερώτηση σχετικά με το "καληνύχτα σας κ. Μητσοτάκη", που αναφέρθηκε στην ανακοίνωση της Ρηγίλλης, ως απάντηση στην κριτική του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη ο Αντώνης Σαμαράς αναφέρει:"Εμείς δεν έχουμε αντίπαλο τον κ.Μητσοτάκη. Εκείνος έχει αναδείξει σε αποκλειστικό του αντίπαλο τη Ν.Δ".

Όσον αφορά στην εξεταστική επιτροπή για τα παραποιημένα δημοσιοινομικά στοιχεία και τις ευθύνες για την οικονομία, ο Αντώνης Σαμαράς τονιζει πως "η Ν.Δ θα "φωτίσει" πως "φούσκωσε " τεχνητά το έλλειμμα και γιατί δεν πήρε η κυβέρνηση έγκαιρα μέτρα.





Δεν υπάρχουν σχόλια: