www.kryfokamari.blogspot.com

Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010

Ο καιρός σήμερα 26.09.2010

Βροχές και τοπικές καταιγίδες στα δυτικά, στην Κεντρική – Ανατολική Μακεδονία, στη Θράκη, στα νησιωτικά τμήματα του Κεντρικού, Ανατολικού και Βόρειου Αιγαίου, αλλά και σταδιακή βελτίωση του καιρού από το απόγευμα, περιμένουμε την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010. Τα φαινόμενα στα βορειοανατολικά και στο Ανατολικό Αιγαίο θα είναι ισχυρά, ενώ τις νυχτερινές ώρες καταιγίδες, πιθανόν τοπικά έντονου χαρακτήρα, θα εκδηλωθούν εκ νέου στα δυτικά.


Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 25 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 18 έως 25 στη Δυτική Ελλάδα, από 16 έως 27 - 28 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 21 έως 28 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί, με περαιτέρω εξασθένηση το βράδυ, στο Ιόνιο από δυτικές διευθύνσεις ασθενείς μέχρι μέτριοι, ενώ στον
Κορινθιακό θα επικρατήσει δυτικό ρεύμα με εντάσεις έως 6 μπ.

Λίγες νεφώσεις περιμένουμε την Κυριακή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 27 - 28 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι σχεδόν μέτριοι.

Πρόσκαιρη βροχή τις πρώτες πρωινές ώρες και βελτίωμένο καιρό με λίγες νεφώσεις για το υπόλοιπο της ημέρας, περιμένουμε την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 25 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: