www.kryfokamari.blogspot.com

Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2010

Ο καιρός σήμερα 01.09.2010

Νεφώσεις με βροχές στην Αν. Μακεδονία, στη Θράκη καθώς και σε νησιωτικές περιοχές του Ανατολικού και Βόρειου Αιγαίου, περιμένουμε την Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2010.

Καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως στα βορειοανατολικά όπου τα φαινόμενα θα είναι τοπικά έντονα, ενώ στην υπόλοιπη χώρα αναμένονται λίγες νεφώσεις με πιθανότητα τοπικών βροχών μικρής διάρκειας στα δυτικά.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 25 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 16 έως 27 στη Δυτική Ελλάδα, από 16 έως 28 - 29 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 22 έως 26 - 27 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη.

Οι άνεμοι στα πελάγη θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις, με μικρή εξασθένση στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο από τις απογευματινές
ώρες. Ενισχυμένοι δυτικοί άνεμοι με εντάσεις 6 – 7 μπ. θα επικρατήσουν στον Κορινθιακό και στη Θάλασσα των Κυθήρων.

Λίγες νεφώσεις περιμένουμε την Τετάρτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 28 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά βορειοδυτικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί και από το απόγευμα νοτιοδυτικοί σχεδόν μέτριοι.

Παροδικά αυξημένες νεφώσεις περιμένουμε την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 24 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι – βορειοδυτικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: