www.kryfokamari.blogspot.com

Κυριακή 8 Αυγούστου 2010

Ο καιρός σήμερα 08.08.2010

Καλές καιρικές συνθήκες στις περισσότερες περιοχές της χώρας, αλλά και σποραδικές καταιγίδες τις θερμές ώρες της ημέρας κυρίως στα κεντρικά και βόρεια ορεινά, περιμένουμε την Κυριακή 08 Αυγούστου 2010.


Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 33 - 34 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 22 έως 34 - 35 στην Κεντρική και Ανατολική Ελλάδα, από 20 έως 31 βαθμούς στη Δυτική και Νότια Ελλάδα, από 21 έως 30 στις νησιωτικές περιοχές, ενώ στο Ανατολικό Αιγαίο οι μέγιστες θα φτάσουν τοπικά στους 35 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν δυτικοί - βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι και τοπικά στα νότια ισχυροί, ενώ μέτριοι μέχρι ισχυροί βορειοδυτικοί άνεμοι θα επικρατήσουν στο Ιόνιο.

Λίγες νεφώσεις τις απογευματινές ώρες περιμένουμε την Κυριακή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 34 – 35 βαθμούς, αλλά στα παράλια οι μέγιστες δε θα ξεπεράσουν τους 31. Ασθενείς
μέχρι σχεδόν μέτριοι άνεμοι μεταβλητών διευθύνσεων θα πνέουν στο Σαρωνικό και στο Ν. Ευβοϊκό.

Παροδικά αυξημένές νεφώσεις, με πρόσκαιρη βορχή ή καταιγίδα τις απογευματινές ώρες κυρίως στα ορεινά, περιμένουμε την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 33 βαθμούς. Σχεδόν μέτριοι δυτικοί άνεμοι θα πνέουν στο Θερμαϊκό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: