www.kryfokamari.blogspot.com

Κυριακή 25 Ιουλίου 2010

Ο καιρός σήμερα 25.07.2010

Μεταβολή του καιρού με βροχές στα βορειοανατολικά που από τις μεσημβρινές ώρες και μετά θα επηρεάσουν αρκετές περιοχές της χώρας, περιμένουμε την Κυριακή 25 Ιουλίου 2010. Καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως στη Β. Ελλάδα, ενώ τη νύχτα στην Κεντρική Μακεδονία, στο Βόρειο και Βορειοδυτικό Αιγαίο, στη Χαλκιδική και πιθανόν στην Αν. Θεσσαλία και στις Σποράδες τα φαινόμενα κατά τόπους θα είναι ισχυρά


Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 30 - 31 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 22 έως 31 στη Δυτική Ελλάδα, από 24 έως 35 - 36 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, από 24 έως 31 στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη, ενώ στο Ανατολικό Αιγαίο οι μέγιστες θα φτάσουν στους 33 – 34 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς μέχρι μέτριοι, με σημαντική ενίσχυση από αργά το βράδυ στα βόρεια και βορειοδυτικά του μήματα, ενώ στο Νότιο Αιγαίο, στο Ιόνιο και στον Κορινθιακό οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί και κατά περιόδους τοπικά σχεδόν θυελλώδεις.

Λίγες νεφώσεις που σταδιακά θα πυκνώσουν, με πιθανότητα ασθενών βροχών το βράδυ κυρίως στα βόρεια του νομού, περιμένουμε την Κυριακή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως
35 βαθμούς. Οι άνεμοι στο Σαρωνικό θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις μέτριοι, ενισχυόμενοι το βράδυ σε ισχυρούς, ενώ σχεδόν μέτριοι μεταβλητοί άνεμοι θα πνέουν στο Ν. Ευβοϊκό.

Νεφώσεις με παροδικές βροχές και καταιγίδες τις απογευματινές – βραδινές ώρες, φαινόμενα που τη νύχτα ενδέχεται κατά τόπους να ενταθούν σημαντικά, περιμένουμε την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 31 βαθμούς. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν βορειοδυτικοί σχεδόν μέτριοι, με ενίσχυση από το βράδυ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: