www.kryfokamari.blogspot.com

Δευτέρα 12 Ιουλίου 2010

Ο καιρός σήμερα 12.07.2010

Καλό και ζεστό καιρό με λίγες νεφώσεις σε ολόκληρη τη χώρα, αλλά και σποραδικές βροχές ή καταιγίδες κατά τις θερμές ώρες της ημέρας κυρίως στα ορεινά της Βόρειας Ελλάδας και της Ηπείρου, περιμένουμε τη Δευτέρα 12 Ιουλίου 2010.


Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από από 15 έως 33 - 34 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 18 έως 32 στη Δυτική Ελλάδα, από 19 έως 35 βαθμούς στην Κεντρική, Ανατολική και Νότια Ελλάδα και από 20 έως 32 στο Αιγαίο, με εξαίρεση τα ανατολικότερα τμήματά του και τις νότιες ακτές της Κρήτης όπου οι μέγιστες θα αγγίξουν τους 34 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν, στο Βόρειο Αιγαίο από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς, στο Κεντρικό και Ανατολικό Αιγαίο βόρειοι – βορειοδυτικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί και στο Νότιο Αιγαίο από δυτικές διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί. Ασθενείς μέχρι μέτριοι και τοπικά στα νότια ισχυροί δυτικοί –
βορειοδυτικοί άνεμοι θα επικρατήσουν στο Ιόνιο.

Ηλιοφάνεια και λίγες νεφώσεις τις μεσημεριανές – απογευματινές ώρες, περιμένουμε τη Δευτέρα στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 34 - 35 βαθμούς, αλλά στα παράλια οι μέγιστες δε θα ξεπεράσουν τους 31 βαθμούς. Σχεδόν μέτριοι νότιοι άνεμοι θα πνέουν στο Σαρωνικό και στο Ν. Ευβοϊκό.

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις μεσημεριανές ώρες, με μικρή πιθανότητα πρόσκαιρης καταιγίδας στα ορεινά, περιμένουμε τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 33 – 34 βαθμούς. Σχεδόν μέτριοι άνεμοι νοτίων κυρίως διευθύνσεων θα πνέουν στο Θερμαϊκό

Δεν υπάρχουν σχόλια: