www.kryfokamari.blogspot.com

Σάββατο 19 Ιουνίου 2010

Εκλογές αν υπάρξουν αντιδράσεις απο βουλευτές του ΠΑΣΟΚ σε εργασιακά – ασφαλιστικό



-Διαβουλεύσεις στο παρασκήνιο για να πειστούν οι βουλευτές -'Εντονος προβληματισμός στο Μαξίμου- Κρίσιμο το επόμενο 15ήμερο


Σημαντικό τέστ για τη συνοχή του κυβερνώντος κόμματος αποτελούν οι πρωτοβουλίες της κυβέρνησης σχετικά με τις εργασιακές σχέσεις και το ασφαλιστικό νομοσχέδιο.

Στο Μέγαρο Μαξίμου υπάρχει προβληματισμός για το ενδεχόμενο στη συζήτηση και ψήφιση του ασφαλιστικού νομοσχεδίου να υπάρχουν και νέες διαρροές απο βουλευτές του κόμματος, όπως

συνέβη και κατα την ψήφιση του μνημονίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην περίπτωση που καταγραφεί ένα τέτοιο γεγονός, ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου φέρεται να εξετάζει ακόμη και το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, ενδεχομένως μαζί με τις περιφερειακές και τις δημοτικές εκλογές.

Πάντως, όλα αναμένεται να κριθούν μέσα στο επόμενο 15ήμερο οπότε θα δημοσιοποιηθεί το Προεδρικό Διάταγμα για τις εργασιακές σχέσεις και την ψήφιση του ασφαλιστικού απο τη Βουλή περι τα τέλη του μήνα. Μέχρι τότε αναμένονται έντονες διαβουλεύσεις στο παρασκήνιο σε μία προσπάθεια πειθούς απο πλευράς του του Μ. Μαξίμου προς τους βουλευτές, για την ανάγκη να προχωρήσουν οι συγκεκριμένες πρωτοβουλίες που εντάσσονται άλλωστε -όπως λένε- και στις υποχρεώσεις μας, με βάση το μνημόνιο που έχουμε υπογράψει με την τρόικα.
newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια: