www.kryfokamari.blogspot.com

Σάββατο 19 Ιουνίου 2010

Ο καιρός την Κυριακή 20.06.2010

Βροχές και τοπικές καταιγίδες στη Βόρεια Ελλάδα, την Ήπειρο και το Βόρειο Ιόνιο και καλό καιρό στις υπόλοιπες περιοχές περιμένουμε την Κυριακή 20 Ιουνίου 2010.


Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 ως 29 βαθμούς στη Β. Ελλάδα, από 19 ως 32 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 17 ως 30 στη Δυτική Ελλάδα, από 20 ως 32 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 20 έως 32 στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι και τοπικά στο Μυρτώο Πέλαγος ισχυροί ενώ στο Ιόνιο θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι.

Τοπικές νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις πρωινές ώρες περιμένουμε την Κυριακή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 32 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις

ασθενείς και στο Σαρωνικό μέτριοι.

Λίγες νεφώσεις οι οποίες το μεσημέρι θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν βροχές και τοπικές καταιγίδες κυρίως στις ορεινές περιοχές περιμένουμε την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 29 βαθμούς. Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς και το μεσημέρι νοτιοανατολικοί μέτριοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: