www.kryfokamari.blogspot.com

Σάββατο 19 Ιουνίου 2010

Νέο αφεντικό στον Ολυμπιακό ο Β.Μαρινάκης με 67%

Το 67% των μετοχών της ΠΑΕ Ολυμπιακός περνάει στα χέρια του Βαγγέλη Μαρινάκη!


Υστερα από 17 χρόνια προεδρίας του Σωκράτη Κόκκαλη, η ΠΑΕ Ολυμπιακός αλλάζει χέρια.Στη σημερινή κρισιμη συνάντηση, επήλθε συμφωνία ώστε να περάσει η ΠΑΕ στα χέρια του κ Μαρινάκη, ο οποίος θα βάλει 50 εκατ. ευρω μέσω της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου και θα έχει ως μεγαλομέτοχος το 67% . Φυσικά θα είναι πλέον το αφεντικό. Ο κ Κόκκαλης θα έχει το 12% και την προεδρία για την επόμενη περίοδο.

«Όπως σας είχαμε προαναγγείλει και την Τρίτη επετεύχθη η συμφωνία με τον κ. Μαρινάκη. Από εδώ και πέρα η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενισχύεται σημαντικά και θα διεκδικήσει όλα αυτά που διεκδικούσε και

τα προηγούμενα χρόνια. Είναι μία συνεργασία που έχει ως βασικό γνώμονα την πρόοδο και την ενίσχυση της ΠΑΕ Ολυμπιακό», είπε ο κ. Κόκκαλης.

«Συζητήσαμε για το καλό του Ολυμπαιακού, για το μέλλον της ομάδας, την προοπτική και την ελπίδα. Η συμφωνία έγινε για το καλύτερο του Ολυμπιακού στα δύσκολα χρόνια που έρχονται. Ο κ. Κόκκαλης θα παραμείνει πρόεδρος της ομάδας».συμπλήρωσε ο κ Μαρινάκης.

Σε ότι αφορά το ποσοστό του Καραισκάκη που θα πάρει ο κ Μαρινάκης αυτό θα είναι περίπου το 50%

Με τα δεδομένα της νέας συμφωνίας η μετοχική σύνθεση της ΠΑΕ Ολυμπιακός έχει ως εξής: Βαγγελης Μαρινάκης 67%, Σωκράτης Κόκκαλης 12%, Λαυρέντης Λαυρεντιάδης 12%, Ερασιτέχνης ΟΣΦΠ 10%, Διάφοροι μέτοχοι 1%.

Στο μεταξύ, ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Γερμανού Ντένις Επστάιν, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Ηρακλή. Ο Επστάιν υπέγραψε συμβόλαιο για τρία χρόνια.

Επίσης, ολοκληρώθηκε και η μεταγραφή του Βέλγου Κέβιν Μιραλάς, ο οποίος υπέγραψε για έναν χρόνο και θα είναι δανεικός από τη Σεντ Ετιέν.
tanea

Δεν υπάρχουν σχόλια: