www.kryfokamari.blogspot.com

Κυριακή 20 Ιουνίου 2010

Βροχές, καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας από αύριο

Αλλάζει αισθητά το σκηνικό του καιρού αυτή την εβδομάδα, με κύρια χαρακτηριστικά τις βροχές, τις καταιγίδες -κατά τόπους έντονες- και την πτώση της θερμοκρασίας στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας.


Στην Αττική αύριο, Δευτέρα, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, όμως το μεσημέρι και το απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις στα βόρεια του νομού. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη θα σημειωθούν βροχές και καταιγίδες κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 18 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Στο Ιόνιο Πέλαγος και στα ηπειρωτικά της χώρας θα σημειωθούν καταιγίδες, οι οποίες είναι πιθανό

να είναι έντονες στο βόρειο Ιόνιο, στην Ήπειρο και στη Δυτική Στέρεα Ελλάδα.

Για την Τρίτη, στα δυτικά, τα βόρεια και τα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.

Τοπικές νεφώσεις θα σημειωθούν στις υπόλοιπες περιοχές της χώρας, με μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά των ηπειρωτικών περιοχών το μεσημέρι και το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Την Τετάρτη την, Πέμπτη και την Παρασκευή στο Ιόνιο, την ηπειρωτική Ελλάδα και τα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με πιθανότητα για λίγες τοπικές βροχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: