www.kryfokamari.blogspot.com

Δευτέρα 28 Ιουνίου 2010

Ο καιρός σήμερα Δευτέρα 28.06.2010

Τοπικά ισχυρές βροχές και καταιγίδες κυρίως από το μεσημέρι και μετά, στις περισσότερες ηπειρωτικές περιοχές, στις Σποράδες, σε νησιωτικά τμήματα του Βόρειου και Ανατολικού Αιγαίου, κατά τόπους στις Κυκλάδες και πιθανόν πρόσκαιρα στα ορεινά της Κρήτης, περιμένουμε τη Δευτέρα 28 Ιουνίου 2010.


Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 26 βαθμούς στη Μακεδονία, από 15 έως 28 - 29 στην Κεντρική και Ανατολική Ελλάδα, από 15 έως 27 - 28 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και στη Θράκη, από 19 έως 28 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη, ενώ στο Ανατολικό Αιγαίο οι μέγιστες θα πλησιάσουν τους 30 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν, στο Βόρειο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς μέχρι μέτριοι και στα υπόλοιπα πελάγη δυτικοί – βορειοδυτικοί με εντάσεις που δε θα ξεπερνούν τα 5 μπ.

Βροχές και καταιγίδες πιθανόν τοπικά ισχυρές, κυρίως κατά τις μεσημεριανές – απογευματινές ώρες,
περιμένουμε τη Δευτέρα στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 28 - 29 βαθμούς. Ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι νότιοι άνεμοι θα πνέουν στο Σαρωνικό και στο Ν. Ευβοϊκό.

Κατά περιόδους αυξημένες νεφώσεις με πρόσκαιρες βροχές ή καταιγίδες κυρίως στα ορεινά, περιμένουμε τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 25 - 26 βαθμούς. Σχεδόν μέτριοι άνεμοι νοτίων διευθύνσεων θα πνέουν στο Θερμαϊκό

Δεν υπάρχουν σχόλια: