www.kryfokamari.blogspot.com

Σάββατο 26 Ιουνίου 2010

Ο καιρός σήμερα 26.06.2010

Καλές καιρικές συνθήκες με λίγες τοπικές νεφώσεις σε ολόκληρη σχεδόν τη χώρα, παροδικές βροχές ή καταιγίδες στα ανατολικά - βορειοανατολικά τμήματα του Αιγαίου και λίγες μεμονωμένες καταιγίδες τις θερμές ώρες της ημέρας στα ορεινά ηπειρωτικά, περιμένουμε το Σάββατο 26 Ιουνίου 2010.


Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 28 - 29 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 16 έως 31 - 32 στην Κεντρική και Ανατολική Ελλάδα, από 16 έως 27 - 28 βαθμούς στη Δυτική και Νότια Ελλάδα και από 19 έως 27 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη.

Ασθενείς μέχρι μέτριοι άνεμοι νοτίων διευθύνσεων θα πνέουν στο Αιγαίο, με εξαίρεση τα νοτιότερα πελάγη όπου θα επικρατήσουν μέτριοι έως ισχυροί δυτικοί άνεμοι. Ασθενείς μέχρι μέτριοι δυτικοί
άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο, ενώ περισσότερο ενισχυμένο στα επίπεδα των 6 – 7 μπ. θα είναι το δυτικό ρεύμα στον Κορινθιακό και στην Θάλασσα των Κυθήρων.

Λίγες νεφώσεις, πρόσκαιρα πυκνότερες, περιμένουμε το Σάββατο στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 29-30 βαθμούς. Σχεδόν μέτριοι νότιοι άνεμοι θα πνέουν στο Σαρωνικό και στο Ν. Ευβοϊκό.

Καλό καιρό με τοπικές νεφώσεις κατά τις θερμές ώρες της ημέρας, περιμένουμε το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 26-27 βαθμούς. Σχεδόν μέτριοι άνεμοι μεταβλητών διευθύνσεων θα πνέουν στο Θερμαϊκό

Δεν υπάρχουν σχόλια: