www.kryfokamari.blogspot.com

Παρασκευή 28 Μαΐου 2010

Στον εισαγγελέα οι δηλώσεις πόθεν έσχες του Τ.Μαντέλη

Συνέρχεται στη μία μετά το μεσημέρι, υπό την προεδρία του τρίτου αντιπροέδρου της Βουλής Ευάγγελου Αργύρη, η διαρκής κοινοβουλευτική επιτροπή ελέγχου των οικονομικών των κομμάτων, προκειμένου να αποφανθεί για την αποστολή στον εισαγγελέα των δηλώσεων περιουσιακής κατάστασης του πρώην βουλευτή και υπουργού Μεταφορών και Επικοινωνιών Τάσου Μαντέλη.


Η αποστολή κρίνεται αναγκαία προκειμένου να ασκηθεί και νέα δίωξη κατά του κ. Μαντέλη για μη αναφορά στις δηλώσεις του της «χορηγίας» των 200.000 ευρώ, όπως είναι υποχρεωμένος από την νομοθεσία για τα

προεκλογικά έξοδα κομμάτων και βουλευτών.

Αίτημα για επανέλεγχο των δηλώσεων του πρώην υπουργού κατέθεσε χθες η Eξεταστική Eπιτροπή της Siemens

«Η δικαιοσύνη, η κυβέρνηση και οι ηγεσίες της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ πρέπει να κάνουν, έστω και τώρα, αυτό που πρέπει για να βρεθούν και οι άλλοι "Μαντέληδες" που βρίσκονται στα δύο μεγάλα κόμματα. Όσοι θέλουν να ξεβρομίσει το πολιτικό σύστημα και να πληρώσουν όσοι πήραν μίζες και μαύρο πολιτικό χρήμα, πρέπει να πάψουν να κρύβονται πίσω από τους ελάχιστους που πιάστηκαν "με τη γίδα στην πλάτη"», σχολίασε εξάλλου για τις εξελίξεις στην υπόθεση της Siemens o βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δ. Παπαδημούλης.
naftemporiki

Δεν υπάρχουν σχόλια: