www.kryfokamari.blogspot.com

Κυριακή 9 Μαΐου 2010

Επανέρχεται στο ταμπλό η μετοχή της ΝΕΛ

Οι μετοχές της Περσεύς από αύριο Τετάρτη θα διαπραγματεύονται στην Κατηγορία Χαμηλής Διασποράς και Ειδικών Χαρακτηριστικών.Μετά από 22 μήνες σε αναστολή διαπραγμάτευσης, η μετοχή της ΝΕΛ επανέρχεται στο Χρηματιστήριο την ερχόμενη Πέμπτη αφού η διοίκηση του ΧΑ ενέκρινε την επαναδιαπραγμάτευση των 141.992.473 κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρείας και την ένταξή τους στην κατηγορία "Επιτήρησης".


Οι μετοχές της εταιρείας θα παραμείνουν στην
κατηγορία επιτήρησης, δεδομένου ότι στην οικονομική έκθεση της χρήσης 2009, οι ζημιές της ήταν μεγαλύτερες από το 30% της καθαρής θέσης. Η τιμή έναρξης επαναδιαπραγμάτευσης των μετοχών ορίστηκε από το Σύμβουλο σε 0,30 ευρώ.

Η μετοχή είχε τεθεί σε αναστολή διαπραγμάτευσης στις 30/6/2008 μετά από αίτημα της ίδιας της εταιρείας μέχρι να αποσαφηνιστεί το μέγεθος της ζημιάς και ο χρόνος επαναδραστηριοποίησης του Ε/Γ - Ο/Γ ΘΕΟΦΙΛΟΣ.

Επίσης, το Χρηματιστήριο Αθηνών αποφάσισε την άρση της επιτήρησης των μετοχών της εταιρείας Περσεύς δεδομένου ότι δεν συντρέχουν πια λόγοι για την υπαγωγή της στο συγκεκριμένο καθεστώς.
newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια: