www.kryfokamari.blogspot.com

Δευτέρα 24 Μαΐου 2010

Πρόγνωση καιρού για 25/05/2010

Νεφώσεις με βροχές στην Κρήτη και πιθανόν στα νοτιότερα τμήματα των Κυκλάδων και της Πελοποννήσου περιμένουμε την Τρίτη 25 Μαΐου 2010. Στην υπόλοιπη χώρα αναμένονται λίγες νεφώσεις, που τις μεσημβρινές ώρες κατά τόπους στα ηπειρωτικά θα πυκνώσουν δίνοντας πρόσκαιρες βροχές ή καταιγίδες κυρίως στα κεντρικά και νότια ορεινά.


Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 26 – 27 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 12 έως 25 στη Δυτική Ελλάδα, από 13 έως 27 - 28 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 15 έως 25 βαθμούς

στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι, αλλά από τις απογευματινές ώρες στη θάλασσα των Κυθήρων και στην Κρήτη θα στραφούν σε βόρειους – βορειοανατολικούς μέτριους μέχρι ισχυρούς. Ασθενείς μέχρι μέτριοι δυτικοί άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο, στρεφόμενοι βαθμιαία στα νότια σε βόρειους σχεδόν μέτριους.

Λίγες νεφώσεις, τοπικά αυξημένες κατά τις θερμές ώρες της ημέρας, με μικρή πιθανότητα σύντομης βροχής ή καταιγίδας στα βόρεια, περιμένουμε την Τρίτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 27 – 28 βαθμούς, αλλά στα βόρεια και στα παράλια η μέγιστη δε θα ξεπεράσει τους 25. Οι άνεμοι στο Σαρωνικό και στο Ν. Ευβοϊκό θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι.

Ηλιοφάνεια με λίγες μόνο αραιές νεφώσεις περιμένουμε την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 27 βαθμούς. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι.
meteo

Δεν υπάρχουν σχόλια: