www.kryfokamari.blogspot.com

Δευτέρα 12 Απριλίου 2010

Πλήρης διάρρηξη σχέσεων Α.Σαμαρά και Ν. Μπακογιάννη - Θα την διαγράψουν ή θα αποχωρήσει;

Στον δρόμο που οδηγεί στο οριστικό διαζύγιο φαίνεται ότι βρίσκονται Αντώνης Σαμαράς και Ντόρα Μπακογιάννη. Φαίνεται ότι είναι θέμα χρόνου η διαγραφή ή η αποχώρηση (αν και το δεύτερο είναι πολύ δύσκολο και δεν το επιθυμεί η ίδια) της Ντόρας Μπακογιάννη από το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, καθώς οι σχέσεις των δύο πλευρών δεν είναι απλώς «τυπικές» είναι μηδενικές με ότι μπορεί να περιλαμβάνει η λέξη «μηδενικές».

 Στενός συνεργάτης της πρώην υπουργού Εξωτερικών σχολιάζοντας στο defencenet.gr την φράση του Αντώνη Σαμαρά, "Όσοι έχουν πληγώσει την παράταξη δεν έχουν θέση στο κόμμα", είπε: "Σε αυτή την περίπτωση ο πρώτος που πρέπει να αποχωρήσει από το κόμμα είναι ο Αντώνης Σαμαράς" εννοώντας την αποχώρησή του το 1993 και την πτώση της τότε κυβέρνησης της Ν.Δ.


Δεν αποκλείεται μάλιστα το επόμενο χρονικό διάστημα να δούμε την Ντόρα Μπακογιάννη να συμμετέχει σε μία κυβέρνηση «εθνικής σωτηρίας» από προσωπικότητες όλων των πολιτικών χώρων.

Έτσι ή αλλιώς το πολιτικό σκηνικό στην χώρα είναι βέβαιο ότι οδεύει προς ολική ανακατάταξη.

Ακόμα και σε ότι αφορά το ίδιο το ΠΑΣΟΚ, η κυβερνητική εξουσία και το γεγονός ότι δεν έχει φανεί κάποιο αντίπαλο δέος στον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, δίνει μία εικόνα ηρεμίας. Αλλά αυτή είναι μόνο η βιτρίνα.

Η θύελλα που έρχεται με τα οικονομικά μέτρα που γράφουμε σε άλλο σημείο θα είναι τέτοια που θα συμπαρασύρει πολλά και πολλούς...
defencenet

Δεν υπάρχουν σχόλια: