www.kryfokamari.blogspot.com

Πέμπτη 8 Απριλίου 2010

Φρίκη: Μαγείρεψαν 16χρονο κορίτσι στην κατσαρόλα

Σοκ και φρίκη έχει προκαλέσει η είδηση ότι δύο άνδρες μαγείρεψαν ένα 16χρονο κορίτσι!


Η αποτρόπαια αυτή πράξη έγινε στη Ρωσία. Η δίκη των δύο ρώσων ανδρών που κατηγορούνται για τον τεμαχισμό και το μαγείρεμα της 16χρονης αναβλήθηκε. Μια ένορκος δεν άντεξε στο θέαμα των φωτογραφιών που τους έδειξε η κατηγορούσα αρχή και λιποθύμησε μέσα στο δικαστήριο ενώ νοσηλεύεται σε κατάσταση σοκ στο νοσοκομείο. Και πως να μην πάθει σοκ.

Ο Μαξίμ Γκολοβάτσκικ και ο φίλος του Γιούρι Μοζχνοβ, και οι δύο 20 ετών κατηγορούνται για τον πνιγμό της 16χρονης Καρίνα Μπαρντουτσιάν, τον τεμαχισμό του κορμιού της και το ψήσιμο της με πατάτες!

Όλα ξεκίνησαν τον Ιανουάριο του 2009 όπως είπε η φίλη της Καρίνα, Αικατερίνα Ζινόγιεβα. Τα δύο
κορίτσια είχαν πάει σε ένα γκόθικ πάρτι όπου εκεί ήταν και ο Μαξιμ με τον Γιούρι. “Η Καρίνα ήταν ερωτευμένη με τον Μαξίμ, το ίδιο αισθανόταν και αυτός. Μετά το πάρτι πήγα για ύπνο και είδα ότι ο Μαξίμ και η Καρίνα πήγαν μαζί στο μπάνιο. Νύσταζα πολύ. Άκουγα από το μπάνιο πλατσουρίσματα και θορύβους αλλά δεν ανησύχησα. Σκέφτηκα άλλα πράγματα και έτσι κοιμήθηκα”, είπε η Αικατερίνα.


“Το πρωί όταν ξύπνησα πήγα προς το μπάνιο αλά ο Γιούρι με σταμάτησε και μου είπε να πάω πίσω στο κρεβάτι. Το βράδυ είχαν αστειευτεί ότι θα μπορούσαν αν σκοτώσουν την Καρίνα αλλά φυσικά δεν μπορούσα να πιστέψω ότι το έλεγαν στα σοβαρά. Έφυγα για δουλειά και μου είπαν ότι η Καρίνα έφυγε πιο πριν. Την επόμενη μέρα πήγα ξανά στο σπίτι και ο Γιούρι μου είπε να καθίσω για φαγητό. Έχουμε κρέας με πατάτες μου είπε γελώντας και δεν μπορούσα να φανταστώ τι ήταν το κρέας. Το σκέφτομαι τώρα και τρελαίνομαι. Δεν μπορώ να το πιστέψω”, είπε στην κατάθεση της ξεσπώντας σε λυγμούς.

Οι δύο άνδρες πέταξαν το υπόλοιπο από το κορμί της Καρίνα στα σκουπίδια.

Και οι δύο ομολόγησαν το φρικτό και απάνθρωπο έγκλημα που έκαναν λέγοντας πως ήταν μεθυσμένη και πεινούσαν.

Η μητέρα της 16χρονής Νάντια είπε ξεσπώντας σε λυγμούς: «Η ζωή μας καταστράφηκε από τον θάνατο της Καρίνα αλλά και τον φρικτό τρόπο που πέθανε”.

Οι δύο κατηγορούμενοι αναμένεται να καταθέσουν στον δικαστήριο την επόμενη εβδομάδα όταν συνεχιστεί η δίκη.
newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια: