www.kryfokamari.blogspot.com

Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Υπάρχει κρυφή συμφωνία Τσίπρα-Καμμένου;

Ερωτηματικά για το αν υπάρχει κρυφή συμφωνία μεταξύ Αλέξη Τσίπρα και Πάνου Καμμένου, διατύπωσε ο πρόεδρος του Ινστιτούτου Δημοκρατίας «Κ. Καραμανλής» Βαγγέλης Μεϊμαράκης, κατά την ομιλία του σε προεκλογική εκδήλωση της ΝΔ στη Σίνδο Θεσσαλονίκης.

«Από τη μια πλευρά ο κ. Καμμένος λέει ότι οι απόψεις του βρίσκονται κοντά σε αυτές του κ. Τσίπρα και ότι θα μπορούσε να συνεργαστεί μαζί του. Την ίδια ώρα λέει ότι μπορεί να συνεργαστεί με πολλούς, αλλά όχι με τη ΝΔ. Ούτε νεκρός λέει ότι θα συμπράξει μαζί μας» τόνισε ο κ. Μεϊμαράκης.

«Aπό την άλλη πλευρά ο κ. Τσίπρας λέει ότι δε θα πετούσε ποτέ κάποιες ψήφους βουλευτών από τον κ. Καμμένο, γιατί, κατά την άποψη του κανείς δεν μπορεί να αγνοήσει τις ψήφους κάποιων
βουλευτών. Για μας το θέμα είναι αλλού: εάν υπάρχει συμφωνία μεταξύ Τσίπρα και Καμμένου γιατί την κρατούν κρυφή; Εάν οι δυο τους τα έχουν βρει, κατά το κοινώς λεγόμενο, γιατί δεν το παραδέχονται, γιατί δεν το λένε ανοιχτά στον κόσμο που τους παρακολουθεί;» πρόσθεσε.

Ο κ. Μεϊμαράκης επιτέθηκε εναντίον του ΠΑΣΟΚ και της κυβέρνησης του Γιώργου Παπανδρέου ενόψει των εκλογών του 2012, για την πολιτική που εφάρμοσε, ενώ έδωσε έμφαση στη συσπείρωση της ΝΔ.

«Κάποιοι παλιοί φίλοι μας επενδύουν στο συναίσθημα και τον παρορμητισμό των πολιτών. Πλασάρονται ως ευαίσθητοι και πατριώτες, αλλά δεν είναι ούτε περισσότερο ευαίσθητοι ούτε περισσότερο πατριώτες από εμάς. Το σημαντικό είναι ότι δεν έχουν θέσεις και προτάσεις, μόνο άρνηση και συναισθηματισμό. Και ο τόπος αυτή τη στιγμή χρειάζεται αποφασισμένη πολιτική ηγεσία. Γιατί όσο πιο δυνατή είναι η κυβέρνηση που θα προκύψει από τις εκλογές, τόσο πιο γρήγορα θα απαλλαγεί η χώρα από το Μνημόνιο» είπε ο κ. Μεϊμαράκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: