www.kryfokamari.blogspot.com

Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

ΕτΕ: Από σήμερα η εξυπηρέτηση καταθετών Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας


Ολοκληρώθηκε η μεταφορά στην Εθνική Τράπεζα (ΕτΕ) των ηλεκτρονικών αρχείων των καταθέσεων των πελατών της «Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας» και από σήμερα Παρασκευή, αρχίζει η εξυπηρέτησή τους από το δίκτυο των καταστημάτων της ΕτΕ.

 Όπως ανακοινώθηκε, για την άμεση και απρόσκοπτη εξυπηρέτηση των συγκεκριμένων καταθετών έχουν ανοιχθεί νέοι λογαριασμοί, σε αντιστοίχιση με τους λογαριασμούς που τηρούσαν στη Συνεταιριστική
Τράπεζα Λαμίας. Στους νέους λογαριασμούς μεταφέρθηκαν τα υπόλοιπα καταθέσεων όπως αυτά διαμορφώθηκαν κατά την τελευταία εργάσιμη ημέρα της εν λόγω Συνεταιριστικής Τράπεζας.

Η προσέλευση των νέων πελατών, στο δίκτυο καταστημάτων της Εθνικής, είναι απαραίτητη μόνο σε περίπτωση που επιθυμούν να διενεργήσουν άμεσα συναλλαγές.

Επίσης, κατά την πρώτη επίσκεψη δικαιούχου λογαριασμού σε οποιοδήποτε κατάστημα της Εθνικής, για την ταχύτερη και ασφαλέστερη εξυπηρέτησή του, πρέπει να προσκομίσει τα κατά νόμο απαιτούμενα αποδεικτικά ταυτοπροσωπίας (Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατήριο σε ισχύ ή οποιοδήποτε άλλο επίσημο στοιχείο ταυτοποίησής του) και να αναφέρει -εφόσον τον γνωρίζει- τον αριθμό λογαριασμού που τηρούσε στη Συνεταιριστική Τράπεζα Λαμίας.

 Για τον χρόνο εξυπηρέτησης των καταθετών της «Αχαϊκής Συνεταιριστικής», οι λογαριασμοί των οποίων επίσης μεταφέρονται στην Εθνική Τράπεζα, θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: