www.kryfokamari.blogspot.com

Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

ΝΔ: Το απόλυτο χάος μετά την κατάργηση ΟΕΚ - ΟΕΕ


Επίθεση στο υπουργείο Εργασίας με αφορμή το διάδοχο καθεστώς των καταργηθέντων Οργανισμών Εργατικής Κατοικίας και Εργατικής Εστίας εξαπέλυσε ο αρμόδιος τομεάρχης της ΝΔ Ν. Νικολόπουλος.

Τονίζοντας ότι οι παροχές Κοινωνικού χαρακτήρα των δύο Οργανισμών κινδυνεύουν και ότι τα «αποθεματικά και η περιουσία τους βρίσκονται στον αέρα», ο κ. Νικολόπουλος σημείωσε ότι το «υπουργείο Εργασίας φαίνεται ότι τα έχει εγκαταλείψει όλα στην τύχη τους».

«Με πρόχειρες και αποσπασματικές κινήσεις, επιτείνει τη σύγχυση και σκορπίζει ανησυχία»,
συμπλήρωσε ο τομεάρχης της ΝΔ και τόνισε ακόμη ότι

«οι εκατοντάδες εργαζόμενοι των δυο Οργανισμών αγωνιούν για το εργασιακό τους μέλλον και οι δικαιούχοι των Κοινωνικών Παροχών δεν γνωρίζουν αν θα συνεχίσουν να δέχονται τις υπηρεσίες αυτές».

 «Καθημερινά εγείρονται πολλά ζητήματα που απαιτούν λύσεις και κανείς δεν μπορεί να απαντήσει υπεύθυνα. Το απόλυτο χάος», ανέφερε χαρακτηριστικά.

 Όπως σημείωσε, η θέση της Νέας Δημοκρατίας είναι ότι το έργο των δύο Οργανισμών πρέπει να συνεχισθεί από νέο φορέα, ο οποίος θα χρηματοδοτείται μόνο από εισφορές εργαζομένων.

 Η μορφή του νέου φορέα, τα χαρακτηριστικά του και όλες οι αναγκαίες λεπτομέρειες θα αποφασιστούν από τη νέα Κυβέρνηση, που θα προκύψει από τις εκλογές, μετά από διάλογο και με τους εκπροσώπους των Κοινωνικών Εταίρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: