www.kryfokamari.blogspot.com

Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

Microsoft: Αναβαθμίσεις στο Office 365 και το SkyDrive


Το πρώτο μεγάλο update για την cloud υπηρεσία Office 365 ανακοίνωσε στις 29 Νοεμβρίου η Microsoft ενισχύοντας την υπηρεσία με περισσότερα από 30 νέα χαρακτηριστικά για ακόμα καλύτερη επικοινωνία και συνεργασία στο σύννεφο.

Παράλληλα, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι 22 επιπλέον αγορές θα έχουν τη δυνατότητα δοκιμαστικής χρήσης της cloud πλατφόρμας.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, το Office 365 προσφέρει στους χρήστες μία διαρκώς ενημερωμένη υπηρεσία στο cloud, μέσα από την οποία παρέχεται η δυνατότητα χρήσης των Microsoft Office, Microsoft SharePoint Online, Microsoft Exchange Online και Microsoft Lync Online.

«Μέσα σε πέντε μόλις μήνες διάθεσης, το Office 365 έχει καταφέρει να "πείσει" ένα μεγάλο αριθμό επιχειρήσεων να μεταβούν στο σύννεφο και να αξιοποιήσουν τα καινοτόμα εργαλεία της Microsoft που θα δώσουν ώθηση στην παραγωγικότητά τους. Επιβεβαιώνοντας τη δέσμευσή της για διάθεση ολοκληρωμένων λύσεων στο cloud, η Microsoft ανακοινώνει την ενσωμάτωση νέων
χαρακτηριστικών, που προσφέρουν αναβαθμισμένες δυνατότητες συνεργασίας, ενισχύοντας περισσότερο τη συγκεκριμένη υπηρεσία και αναδεικνύοντας τη διαρκή δυναμική εξέλιξη του cloud», δήλωσε η κα Μαρία Τσιλίρα, Information Worker Business Lead της Microsoft Ελλάς.

Μερικά από τα βασικά νέα χαρακτηριστικά του Office 365 είναι τα εξής:


- Υποστήριξη για Lync σε Mac
- Νέες υπηρεσίες SharePoint Business Connectivity
- Υποστήριξη σε Windows Phone 7.5
- Το SkyDrive διευκολύνει σημαντικά το διαμοιρασμό αρχείων του Office. Παράλληλα, ο μεγάλος αποθηκευτικός χώρος που διαθέτει δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους χρήστες:
- Να έχουν πρόσβαση στα αρχεία τους, είτε από PC ή Mac υπολογιστή, είτε από το κινητό τηλέφωνο.
- Να μοιράζονται τα αρχεία τους με οποιονδήποτε, είτε μέσω e-mail, είτε απευθείας στο LinkedIn και στο Facebook.
- Να ενσωματώνουν παρουσιάσεις PowerPoint, καθώς και πίνακες Excel σε οποιαδήποτε ιστοσελίδα ή blog.

Δεν υπάρχουν σχόλια: