www.kryfokamari.blogspot.com

Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

Ο καιρός στις 20.12.2011


Άστατο καιρό σε όλη τη χώρα με βροχές και καταιγίδες στη Δυτική Ελλάδα, το Ανατολικό Αιγαίο, την Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη και τοπικές νεφώσεις στην ανατολική ηπειρωτική Ελλάδα, περιμένουμε την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά ενώ πρόσκαιρα θα χιονίσει και σε περιοχές της Δυτικής Μακεδονία με σχετικά χαμηλό υψόμετρο.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Βόρεια Ελλάδα από 1 έως 12 βαθμούς, με τη μέγιστη στη Δυτική Μακεδονία να μην ξεπερνά τους 7 βαθμούς, στη Δυτική Ελλάδα από 6 έως 12, στην Κεντρική Ελλάδα από 6 έως 13, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 6 έως 15 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη από 12 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν νότιοι – νοτιοδυτικοί ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις και στο Ιόνιο δυτικοί – βορειοδυτικοί με την ίδια ένταση.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, περιμένουμε την Τρίτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 15 βαθμούς. Μέτριοι έως ισχυροί νοτιοδυτικοί άνεμοι θα πνέουν στο Σαρωνικό και στο Νότιο Ευβοϊκό.

Άστατο καιρό με βροχές, κυρίως τις πρωινές και μεσημεριανές ώρες, περιμένουμε τη Τρίτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 10 βαθμούς. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς και τοπικά βόρειοι – βορειοδυτικοί έως μέτριοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: