www.kryfokamari.blogspot.com

Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

Μαγκριώτης: Αν πάμε σε εκλογές η χώρα θα καταρρεύσει

Να δοθεί ψήφος εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση και μετά να προκηρυχθούν εκλογές ζήτησε ουσιαστικά ο υφυπουργός Υποδομών Γιάννης Μαγκριώτης. Πρόσθεσε ότι η συζήτηση περί δημοψηφίσματος πέτυχε μερικώς τη συναίνεση.

«Πιστεύω ότι το βράδυ όλοι οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ θα πράξουμε το βράδυ στο καθήκον μας και αμέσως μετά θα πάμε σε εκλογές. Μέλημα μας η σωτηρία της πατρίδας» δήλωσε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ο υφυπουργός Υποδομών.

«Για να ολοκληρωθεί η νέα δανειακή συμφωνία θέλει "οδικό χάρτη" και διαπραγματεύσεις σκληρές. Αν πάμε σε εκλογές την επομένη θα καταρρεύσει η χώρα. Δεν είμαστε
παραμονές θερινών διακοπών να κλείσουμε κυβέρνηση και κράτος και να πάμε διακοπές. Δεν μπορεί να μην υπάρξει κυβέρνηση» επισήμανε ο κ. Μαγκριώτης.

Σύμφωνα με τον υφυπουργό «είπαμε ότι το δημοψήφισμα θα δώσει μία απάντηση εκ μέρους του λαού. Και να ψηφίζαμε την δανειακή συμφωνία, η υλοποίηση δεν θα γινόταν. Έπρεπε ή να πει η κοινωνία ‘ναι’ είτε να υπάρξει συναίνεση. Πέτυχε το δημοψήφισμα τη συναίνεση να την ολοκληρώσουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: