www.kryfokamari.blogspot.com

Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

Συνάντηση Χρ. Παπουτσή με πρυτάνεις εν όψει της 17ης/11


Συνάντηση εν όψει του εορτασμού της επετείου του Πολυτεχνείου είχε την Τετάρτη ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Χρ. Παπουτσής, με πρυτάνεις Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων της Αθήνας, κατά την οποία κάλεσε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς να συμβάλουν στη μαζική συμμετοχή των πολιτών και την περιφρούρηση της πορείας και των εκδηλώσεων.


Σε δήλωση του μετά τη συνάντηση ο υπουργός κατέστησε σαφές πως «όσοι αναλαμβάνουν τη διοργάνωση των εκδηλώσεων και της κινητοποίησης των φοιτητών και του λαού, θα πρέπει να αναλάβουν και ξεκάθαρες, αποφασιστικές πρωτοβουλίες για την περιφρούρηση τους».

«΄Ολοι μας», πρόσθεσε, ο «καθένας από το χώρο ευθύνης του, πρέπει να συμβάλουμε για τη μαζική
και ειρηνική συμμετοχή των πολιτών στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της επετείου».

Από την πλευρά των Πρυτανικών Αρχών το παρών στη συνάντηση έδωσαν ο Πρύτανης του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου κ. Σίμος Σιμόπουλος, η Αντιπρύτανης του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου κ. Τόνια Μωροπούλου, ο Κοσμήτορας του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Μιχάλης Τσινισιζέλης, ο Πρύτανης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ) κ. Κωνσταντίνος Γάτσιος, ο Πρύτανης του Πάντειου Πανεπιστημίου κ. Γρηγόρης Τσάλτας, ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πειραιά κ. Γεώργιος Οικονόμου, ο Πρύτανης του Γεωπονικού κ. Κωνσταντίνος Φεγγέρος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: