www.kryfokamari.blogspot.com

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

Τέμπη: Εργασίες συντήρησης στον εναλλακτικό οδικό άξονα


Σε ισχύ τίθενται από την επόμενη εβδομάδα οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην κοιλάδα των Τεμπών, όπου λόγω των εργασιών επιθεώρησης και συντήρησης των έργων βραχοπροστασίας, θα απαιτηθεί ανά διαστήματα η διακοπή της κυκλοφορίας.

Όσον αφορά τον εναλλακτικό άξονα εξυπηρέτησης της κυκλοφορίας, πρόσφατα υπεγράφη η σύμβαση του έργου στο οποίο εντάχθηκαν οι εργασίες συντήρησής του.

Οι εν λόγω εργασίες περιλαμβάνουν εκσκαφή - φρεζάρισμα των επιφανειακών στρώσεων των οδικών τμημάτων που εμφανίζουν φθορές και ανακατασκευή τους με νέες ασφαλτικές στρώσεις
και θα διεξάγονται κατά τμήματα, σποραδικά, σε όλους τους κλάδους του έργου, συνολικού μήκους 7,4 χλμ. Επίσης, θα γίνουν εργασίες καθαρισμού τάφρων, οχετών και άρσης καταπτώσεων.

Η προθεσμία περαίωσης του έργου είναι έξι μήνες.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου», διακοπή της κυκλοφορίας θα γίνει στα Τέμπη τις ακόλουθες ημερομηνίες και ώρες:

- Στις 1, 3, 7, 9 και 11 Νοεμβρίου, για δύο ώρες, από τις 06:00 έως τις 08:00.

- Από τις 14 Νοεμβρίου στις 6.00 το πρωί έως τις 25 Νοεμβρίου στις 8 το βράδυ,συνολικά 12 ημέρες
- Στο διάστημα από τις 26 Νοεμβρίου έως 5 Δεκεμβρίου, για δύο μόνο ημέρες και για δύο μόνο ώρες, από τις 06:00 έως τις 08:00 (οι ακριβείς ημερομηνίες θα εξαρτηθούν από την εξέλιξη των εργασιών και θα ανακοινωθούν εγκαίρως).

Κατά τη διάρκεια των εργασιών δεν θα εισπράττονται διόδια στους Σταθμούς Μακρυχωρίου και Πυργετού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: