www.kryfokamari.blogspot.com

Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

Ποιοι απεργούν σήμερα

Συνεχίζονται και σήμερα οι κινητοποιήσεις σε όλη τη χώρα με αποτέλεσμα τόσο ο δημόσιος όσο και ο ιδιωτικός τομέας να παραλύουν, με την κορύφωση των απεργιών την Τετάρτη και την Πέμπτη.

Με προσωπικό ασφαλείας θα λειτουργήσει και σήμερα το ΙΚΑ αφού η Πανελλήνια Ομοσπονδία Υγειονομικού Προσωπικού ΙΚΑ έχει προχωρήσει σε 24ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες μέχρι τις 21 Οκτωβρίου.

Απέχουν από τα καθήκοντά τους οι εργαζόμενοι στις εφορίες οι οποίοι έχουν ξεκινήσει απεργία από χθες μέχρι τις 20 Οκτωβρίου. Από χθες ξεκίνησαν και οι 24ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες των εργαζομένων στην Αγροτική τράπεζα.

Από τα καθήκοντά τους απέχουν όλη την εβδομάδα οι εργαζόμενοι στο υπουργείο Οικονομικών.

Σε 24ωρη απεργία προχωρούν οι εργαζόμενοι στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης με αποτέλεσμα να
μην μεταδοθεί κανένα δελτίο ειδήσεων και καμία ενημερωτική και ψυχαγωγική εκπομπή.

Συνεχίζουν τις απεργιακές κινητοποιήσεις μέχρι την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου οι εργαζόμενοι στην ΠΟΕ-ΟΤΑ και μέχρι αύριο Τετάρτη 19 Οκτωβρίου οι δικηγόροι.

Από σήμερα έως και την Πέμπτη δεν θα κυκλοφορήσουν τα τρένα και ο Προαστιακός εξαιτίας της τριήμερης απεργίας που κήρυξαν οι μηχανοδηγοί της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και οι εργαζόμενοι στον Προαστιακό.

Δεμένα θα παραμείνουν και τα πλοία στα λιμάνια μέχρι λόγω της 48ωρης απεργίας της ΠΝΟ και της τριήμερης απεργίας της ΠΕΜΕΝ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: