www.kryfokamari.blogspot.com

Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

Ο καιρός στις 18.10.2011


Τοπικά αυξημένες νεφώσεις στα ανατολικά και νότια τμήματα της χώρας, με λίγες βροχές μέχρι το μεσημέρι στις Κυκλάδες, στην Κρήτη και πιθανόν στην Εύβοια, βελτιωμένο καιρό στην υπόλοιπη χώρα και παγετό τις πρωινές ώρες στη Μακεδονία, περιμένουμε την Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -2 έως 14 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, με τις μέγιστες στη Δυτική Μακεδονία να μην ξεπερνούν τους 9 βαθμούς, από 2 έως 15 στην Κεντρική Ελλάδα, από 6 έως 18 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, από 8 έως 14 βαθμούς στα νησιά του Βόρειου και Ανατολικού Αιγαίου και από 9 έως 17 βαθμούς στις υπόλοιπες νησιωτικές περιοχές.

Οι άνεμοι στα πελάγη θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι και στα Δωδεκάνησα βορειοδυτικοί σχεδόν θυελλώδεις μέχρι θυελλώδεις.

Λίγες νεφώσεις και αρκετό κρύο νωρίς το πρωί, περιμένουμε την Τρίτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 17 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι.

Ηλιοφάνεια με πολύ χαμηλές θερμοκρασίες τις πρωινές ώρες, περιμένουμε την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 13 βαθμούς. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν αρχικά βορειοδυτικοί σχεδόν μέτριοι και από το απόγευμα μεταβλητοί ασθενείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: