www.kryfokamari.blogspot.com

Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

Αναβλήθηκε η συνάντηση ιδιοκτητών ταξί με τον Γ. Ραγκούση



Δεκάδες ιδιοκτήτες ταξί παρέταξαν το πρωί τα οχήματά τους κατά μήκος της Λεωφόρου Μεσογείων, κοντά στο υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την απόφαση της κυβέρνησης να προχωρήσει στην πλήρη απελευθέρωση του κλάδου τους.

Οι αυτοκινητιστές, που πραγματοποιούν από τις 5 τα ξημερώματα 24ωρη απεργία, στάθμευσαν τα ταξί τους και στα δύο ρεύματα της λεωφόρου, ενώ έξω από το υπουργείο παρατάχθηκαν δυνάμεις των ΜΑΤ, προκειμένου να αποτραπούν τυχόν επεισόδια.

Νωρίτερα οι οδηγοί ταξί πραγματοποίησαν αυτοκινητοπομπή προς το υπουργείο, προκαλώντας κυκλοφοριακή συμφόρηση σε κεντρικές οδικές αρτηρίες της Αθήνας.

Αποφάσεις για την περαιτέρω στάση τους θα λάβουν οι ιδιοκτήτες ταξί κατά τη σύγκληση του
Κλαδικού Συμβουλίου τους.

Αναβλήθηκε η συνάντηση ιδιοκτητών ταξί με τον Γ. Ραγκούση


Εν τω μεταξύ όπως έγινε γνωστό, σεν θα πραγματοποιηθεί τελικά σήμερα η συνάντηση του Γιάννη Ραγκούση με αντιπροσωπεία των ιδιοκτητών ταξί, καθώς ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων πρόκειται να συμμετάσχει στη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου. Σύμφωνα με πληροφορίες, η συνάντηση αυτή θα γίνει την Πέμπτη το μεσημέρι.


Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας και στη Θεσσαλονίκη


Συγκέντρωση στη νέα παραλία της Θεσσαλονίκης με τα αυτοκίνητα τους πραγματοποίησαν το μεσημέρι, ιδιοκτήτες ταξί της πόλης, που αντιδρούν στην απελευθέρωση του επαγγέλματος τους.
Οπως ανέφερε ο αντιπρόεδρος του σωματείου ιδιοκτητών ταξί Θεσσαλονίκης «Ο Ερμής», Δημήτρης Καρατάκης, μετά τη λήξη της απεργίας το πρωί της Πέμπτης οι αυτοκινητιστές θα δουλέψουν κανονικά και επιφυλάσσονται για την περαιτέρω στάση τους.

Στο μεταξύ, συνάδελφοι τους, ιδιοκτήτες ταξί στη Χαλκιδική, έχουν παρατάξει σε ένδειξη διαμαρτυρίας τα αυτοκίνητά τους, από τις έξι το πρωί, στις δύο πλευρές της αερογέφυρας Πορταριάς, στο ύψος των Νέων Μουδανιών.

«Δεν είναι στόχος μας να κλείσουμε τους δρόμους. Διαμαρτυρόμαστε και περιμένουμε τις εξελίξεις από την Αθήνα», δήλωσε ο πρόεδρος του σωματείου τους, Αντώνης Παπαθανασίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: