www.kryfokamari.blogspot.com

Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

Στον τελικό της Eurovision το ελληνικό «Watch my dance»


Το εισιτήριο για τον τελικό του 56ου διαγωνισμού της Eurovision κέρδισε άποψε η συμμετοχή της Ελλάδας με το ζεϊμπέκικο-ραπ του Λούκα Γιώρκα και του Stereo Mike. Η ανακούφιση για την ελληνική αποστολή ήρθε σχετικά γρήγορα καθώς η πρόκριση της χώρας μας στον τελικό του Σαββάτου, ανακοινώθηκε τρίτη στη σειρά.

Οι υπόλοιπες εννέα χώρες που κατάφεραν απόψε να προκριθούν στον τελικό είναι οι: Σερβία, Λιθουανία, Αζερμπαϊτζάν, Γεωργία, Ελβετία, Ουγγαρία, Φινλανδία, Ρωσία και Ισλανδία.

Το τραγούδι του Λούκα και του Stereo Mike φαίνεται πως άρεσε τελικά στο κοινό που παρακολούθησε τον πρώτο ημιτελικό στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας, παρά το ...παραφορτωμένο κιτς σκηνικό με τους κίονες και τους ασπρογάλανους φωτισμούς που συνόδευε την ελληνική
συμμετοχή.

Ο δεύτερος ημιτελικός, στον οποίο εμφανίζεται η Κύπρος, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 12 Μαΐου και θα μεταδοθεί ζωντανά στις 22:00 από τη συχνότητα της ΝΕΤ ενώ ο τελικός στον οποίο θα συμμετέχουν και οι 'BIG 5' (Ηνωμένο Βασίλειο, Γαλλία, Γερμανία, Ισπανία, καθώς και η Ιταλία, η οποία επιστρέφει στον διαγωνισμό μετά από 14 χρόνια απουσίας), θα διεξαχθεί το Σάββατο 14 Μαΐου.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΔΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟ ΧΟΡΟ ΜΑΣ!ΜΠΡΑΒΟ Σ'ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ