www.kryfokamari.blogspot.com

Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Ο καιρός στις 24.05.2011


Ζεστό καιρό σε ολόκληρη τη χώρα με λίγες νεφώσεις που τις θερμές ώρες της ημέρας τοπικά θα πυκνώσουν δίνοντας σποραδικές βροχές ή καταιγίδες, κυρίως σε περιοχές της Μακεδονίας, της Δυτικής Ελλάδας και της Πελοποννήσου, περιμένουμε την Τρίτη 24 Μαΐου 2011.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Βόρεια Ελλάδα από 8 έως 29 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 13 έως 30 βαθμούς, στις νησιωτικές περιοχές από 15 έως 26 βαθμούς, ενώ στα ανατολικά τμήματα του Αιγαίου οι μέγιστες θα φτάσουν στους 29 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί και στο Ιόνιο από βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς μέχρι μέτριοι.

Λίγες νεφώσεις, αυξημένες κατά τις θερμές ώρες της ημέρας, περιμένουμε την Τρίτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 28 με 29 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι μέτριοι.

Κατά περιόδους αυξημένες νεφώσεις με πιθανότητα πρόσκαρης βροχής ή καταιγίδας τις θερμές ώρες της ημέρας, κυρίως στα ορεινά, περιμένουμε την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 28 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: