www.kryfokamari.blogspot.com

Κυριακή 17 Απριλίου 2011

Ο καιρός στις 17.04.2011


Αυξημένες νεφώσεις σε ολόκληρη τη χώρα με βροχές, τοπικές καταιγίδες στην Πελοπόννησο και τα νησιά του Ιονίου και χιόνια στα ορεινά περιμένουμε την Κυριακή 17 Απριλίου 2011.

Η θερμοκρασία σε χαμηλά επίπεδα θα κυμανθεί από 4 έως 18 βαθμούς στη Β. Ελλάδα, από 8 έως 13 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, από 7 έως 12 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 10 έως 14 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα και από 11 έως 17 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου αλλά η μέγιστη στη Βόρεια Κρήτη θα αγγίξει τους 28 βαθμούς.

Οι άνεμοι στο Κεντρικό και το Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν βορειοανατολικοί μέτριοι έως ισχυροί και τοπικά στο Βόρειο Αιγαίο σχεδόν θυελλώδεις έως θυελλώδεις ενώ στο Νότιο Αιγαίο θα πνέουν ανατολικοί μέτριοι έως ισχυροί. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί – βορειοανατολικοί σχεδόν θυελλώδεις έως θυελλώδεις ενώ στον Πατραϊκό θα φτάνουν τοπικά τα 9 μποφόρ.

Νεφώσεις με βροχές και πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στην κορυφή της Πάρνηθας περιμένουμε την Κυριακή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 12 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι – βορειοανατολικοί μέτριοι έως ισχυροί.

Αυξημένες νεφώσεις με μικρές περιόδους ηλιοφάνειας περιμένουμε την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 15 βαθμούς. Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: