1 κιλό μπακαλιάρος παστός φιλέτο
1/2
κούπα μαϊντανό ψιλοκομμένο
1/2
κούπα άνηθο ψιλοκομμένο
1/2
κούπα φρέσκο κρεμμύδι ή ξερό
1
κούπα αλεύρι
1
κούπα μπύρα
Ρίγανη,
πιπέρι
2 κουταλιές σούπας χυμό λεμονιού1/2 κούπα πολτό καρότου (προαιρετικά)
Βάζουμε τον μπακαλιάρο, τα μυρωδικά
και το χυμό λεμονιού σ' ένα μπωλ.
Προσθέτουμε σιγά σιγά το αλεύρι και την μπύρα για να κάνουμε το
χυλό.
Παίρνουμε μ' ένα κουτάλι της σούπας λίγο από το χυλό, το ρίχνουμε στο τηγάνι και τηγανίζουμε.
Παίρνουμε μ' ένα κουτάλι της σούπας λίγο από το χυλό, το ρίχνουμε στο τηγάνι και τηγανίζουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου