Υλικά
4 φέτες ψωμί χωρίς την κόρα
Μουσκεύουμε το ψωμί σε νερό και το στίβουμε καλά.
Βάζουμε το ψωμί, το σκόρδο και το ξύδι στο μπλέντερ και τα χτυπάμε
όλα μαζί.
Προσθέτουμε σιγά σιγά το λάδι.
Αλάτι - πιπέρι.
Συνεχίζουμε το χτύπημα μέχρι το μείγμα να γίνει παχύρευστο και ομοιογενές.
Ταιριάζει με μπακαλιάρο.
4 φέτες ψωμί χωρίς την κόρα
2
- 3 ψιλοκομμένες σκελίδες σκόρδο
1
κ.σ. ξύδι από κρασί
8
κ.σ. λάδι
Αλάτι - πιπέριΜουσκεύουμε το ψωμί σε νερό και το στίβουμε καλά.
Βάζουμε το ψωμί, το σκόρδο και το ξύδι στο μπλέντερ και τα χτυπάμε
όλα μαζί.
Προσθέτουμε σιγά σιγά το λάδι.
Αλάτι - πιπέρι.
Συνεχίζουμε το χτύπημα μέχρι το μείγμα να γίνει παχύρευστο και ομοιογενές.
Ταιριάζει με μπακαλιάρο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου