www.kryfokamari.blogspot.com

Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

Στον «αέρα» το www.inlaw.gr


Στον «αέρα» βρίσκεται πλέον η ηλεκτρονική διεύθυνση www.inlaw.gr, το νέο ανανεωμένο site για Δικηγόρους, Λογιστές, Στελέχη Επιχειρήσεων κλπ.

Οι συνδρομητές του Inlaw.gr μπορούν μέσα από το περιεχόμενο του site να αποκτήσουν την πιο σύγχρονη μηχανή αναζήτησης για δικαστικές αποφάσεις, νομοθεσία και αρθρογραφία. Παράλληλα μπορούν να ζητούν υποδείγματα αγωγών, αιτήσεων, εξωδίκων, συμβάσεων κ.ά.

Ακόμη και αν μια δικαστική απόφαση δεν υπάρχει στην Τράπεζα Νομικής Τεκμηρίωσης οι συνδρομητές μπορούν να αποστείλουν αίτημα ζητώντας κείμενα δικαστικών αποφάσεων και, εφόσον
είναι διαθέσιμα, εισάγονται στο Σύστημα Νομικής Τεκμηρίωσης Inlaw.gr.

Επιπλέον ο συνδρομητής λαμβάνει κάθε μήνα στο e-mail του ή ταχυδρομικά ενημερωτικά έντυπα (Newsletters) κατά κλάδους δικαίου, στα οποία περιέχεται η Νέα νομοθεσία –με αναφορά σε νόμους, προεδρικά διατάγματα και υπουργικές αποφάσεις. Επίσης, στα Newsletters είναι καταχωρημένες περιλήψεις δημοσιευμένων και αδημοσίευτων δικαστικών αποφάσεων (περισσότερες από 500 αποφάσεις χωρισμένες ανά κλάδο δικαίου), νομική αρθογραφία καθώς και νέες εκδόσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: