www.kryfokamari.blogspot.com

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

Προκηρύξεις των «Πυρήνων» σε υπολογιστή της γιάφκας του Βόλου


Προκηρύξεις που υπογράφονται με την ένδειξη «Συνομωσία Πυρήνων της Φωτιάς» και με τις οποίες αναλαμβάνεται η ευθύνη για την αποστολή 14 δεμάτων-βομβών, αλλά και εμπρηστικού πακέτου στον υπουργό Χ. Καστανίδη έφεραν στο φως οι εργαστηριακές έρευνες των αρχών σε υπολογιστή που βρέθηκε στη γιάφκα της οδού Ελλησπόντου, στη Νέα Ιωνία Βόλου.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε από την Αστυνομία, βρέθηκαν:

-Αρχεία κειμένων τα οποία αποτελούν προσχέδια αλλά και τελική μορφή εγγράφου, το οποίο είχε αναρτηθεί σε ιστοσελίδα του διαδικτύου και αφορά, μεταξύ άλλων, την ανάληψη της ευθύνης για την αποστολή 14 δεμάτων-βομβών σε πρεσβείες, οργανισμούς και πολιτικά πρόσωπα διαφόρων χωρών.
- Αρχεία κειμένου που αποτελούν την τελική μορφή εγγράφου, το οποίο είχε επίσης αναρτηθεί σε ιστοσελίδα του διαδικτύου και αφορά την ανάληψη της ευθύνης για την αποστολή εμπρηστικού
πακέτου στον υπουργό Δικαιοσύνης, Χάρη Καστανίδη. Yπογράφεται με τις ενδείξεις «Παράνομος Τομέας Ατυπη Αναρχική Ομοσπονδία / Συνομωσία Πυρήνων της Φωτιάς» και συνοδεύεται από σχετικό έμβλημα.

- Αρχεία κειμένου που αποτελούν την τελική μορφή εγγράφου με τίτλο «Διεθνές επαναστατικό μέτωπο Κάλεσμα αλληλεγγύης στους αντάρτες της Ε.Ο Συνομωσίας Πυρήνων της Φωτιάς, στους επαναστάτες και τα άτομα που κατηγορούνται για την ίδια υπόθεση (Δίκη 17 Ιανουαρίου 2011)».
Όπως ανακοινώθηκε επίσης από την Αστυνομία, σήμερα το πρωί βρέθηκε σε απόσταση περίπου 1500 μέτρων από το διαμέρισμα της οδού Ελλησπόντου στη Ν. Ιωνία Βόλου, επιβατικό αυτοκίνητο, μάρκας Nissan χρώματος μολυβί, το οποίο έφερε πλαστές πινακίδες.

Τα εξωτερικά και εσωτερικά χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου, που είχε κλαπεί στις 9 Μαρτίου του 2011 από την περιοχή του Βόλου, είχαν παραποιηθεί για να μην είναι αναγνωρίσιμο.

Η άδεια κυκλοφορίας του αυτοκινήτου βρέθηκε και κατασχέθηκε εντός του διαμερίσματος της οδού Ελλησπόντου 53.


Δεν υπάρχουν σχόλια: