www.kryfokamari.blogspot.com

Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

Σε βαρύ κλίμα το καρναβάλι του Αγίου Ιωάννη Ρέντη


Μέσα σε βαρύ κλίμα, συνεχίζονται οι αποκριάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Νίκαιας – Ρέντη, οι οποίες θα ολοκληρωθούν μεθαύριο Κυριακή (6 Μαρτίου 2011) στις 12 το μεσημέρι, με την μεγάλη παρέλαση των αρμάτων στην οδό Φλέμινγκ.

Ο Γιώργος Ιωακειμίδης, Δήμαρχος Νίκαιας-Ρέντη έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Είναι τραγικά τα όσα συνέβησαν στην πόλη μας τις τελευταίες ημέρες. Ο χαμός δυο νέων παιδιών που δολοφονήθηκαν εν ψυχρώ εν ώρα καθήκοντος μας γεμίζει θλίψη και οδύνη.
Όμως, παρά το βαρύ κλίμα, είμαστε υποχρεωμένοι να προχωρήσουμε στην ολοκλήρωση των εκδηλώσεών μας, την Κυριακή 6/3 με την κεντρική παρέλαση αρμάτων.

Το Καρναβάλι στο Ρέντη μετρά ήδη 17 χρόνια ζωής και αποτελεί σημαντικό θεσμό για τη πόλη. Για την άρτια διοργάνωσή του προετοιμαζόμαστε 8 μήνες τώρα, έχουν ήδη
μοιραστεί 7500 στολές (κυρίως σε παιδιά).

Εκείνο όμως που μπορούμε να κάνουμε -και θα κάνουμε- ως φόρο τιμής για τους δυο αστυνομικούς, είναι να ακυρώσουμε την νυχτερινή παρέλαση του Σαββάτου, να βοηθήσουμε στην ανέγερση μνημείου στο σημείο του συμβάντος, αλλά και μέρος των χορηγιών να διατεθεί είτε στις οικογένειες των θυμάτων, είτε στην ομάδα «ΔΙΑΣ», για την αγορά αλεξίσφαιρων γιλέκων». 

Δεν υπάρχουν σχόλια: