www.kryfokamari.blogspot.com

Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

Ο καιρός στις 04.03.2011


Αυξημένες νεφώσεις με πρόσκαιρες βροχές σε περιοχές της Δυτικής, Κεντρικής και Νότιας Ελλάδας, λίγα χιόνια στα ηπειρωτικά ορεινά και λίγες νεφώσεις στην υπόλοιπη χώρα, περιμένουμε την Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -4 έως 10 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 5 έως 14 στην Ήπειρο, από 7 έως 16 στην Δυτική Ελλάδα, από 3 έως 11 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, από 4 έως 10 στα νησιά του Βορείου Αιγαίου και από 9 έως 15 βαθμούς στο υπόλοιπο Αιγαίο και στην Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βορειοανατολικές διευθύνσεις ισχυροί μέχρι σχεδόν θυελλώδεις και τοπικά στα νοτιοδυτικά θυελλώδεις, ενώ μέτριοι μέχρι ισχυροί δυτικοι άνεμοι θα πνέουν στα Δωδεκάνησα. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις ισχυροί μέχρι σχεδόν θυελλώδεις, ενώ στη Θάλασσα των Κυθήρων και στον Πατραϊκό οι εντάσεις τους θα φτάνουν τα 8 μπ.

Κατά περιόδους αυξημένες νεφώσεις κυρίως στα βόρεια, με πιθανότητα πρόσκαιρης ασθενούς βροχόπτωσης, περιμένουμε την Παρασκευή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 12 βαθμούς, αλλά στα βόρεια δε θα ξεπεράσει τους 8. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί, στο Σαρωνικό μέτριοι μέχρι ισχυροί και στο Ν. Ευβοϊκό ισχυροί μέχρι σχεδόν θυελλώδεις.

Κατά περιόδους αυξημένες νεφώσεις, περιμένουμε την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 9- 10 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοανατολικοί ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: